OM oss

LATINO DELI startade som café 2008 med servering av fräscha juicer, söta läckerheter samt en & annan exotisk rätt från Peru.

Så småningom började mina gäster visa intresse för att kunna bjuda sina egna gäster på min exotiska peruanska mat hemma hos sig, och snart var jag igång med att leverera catering till företagsfester, kick-offer, personalfester, till bröllop, dop, möhippor, studentfirande, konfirmationer och släktträfffar.

De populäraste rätterna är såklart Perus nationalrätt Ceviche samt Papa á la Huancaína, Causa & Chicharrones. På senare tid har också våra Peruanska tapas blivit väldigt populära. Förutom Ceviche serverad i små skålar erbjuder vi små empanadas, butifarras, canapeer samt många underbara små efterrätter och sötsaker.

Tack vare att våra kunder rekommenderat oss flitigt har vår cateringverksamhet vuxit. Vi lämnade lokalen med servering på Götgatan och levererar nu läcker Peruansk & Syd- amerikansk mat & drinkar över hela Stockholm. Maten görs från grunden utan tillsatser. Vi arbetar med färska ingredienser och de finaste råvarorna.

Eftersom varje event, fest eller tillställning är unik, skapar vi tillsammans med Dig som kund för varje tillfälle en unik meny som passar just Ditt event och Dina gäster, helt baserad på Dina önskemål. Under Galleri hittar Du bilder på några av de bufféer som vi levererat.
Under fliken Catering hittar Du exempel på olika bufféer som vi erbjuder.Född och uppvuxen i Peru bestämde jag mig efter många år (inom telekombranschen) i Sverige för att göra det mitt hjärta klappar för.

Jag ville komma tillbaka till mina rötter och dela med mig av den rikedom av exotiska smak-
upplevelser som den världsberömda peruanska gastronomin erbjuder.

Esperanza heter jag, och är född och uppvuxen i Lima, huvudstad i Peru. Med en peruansk mor med indiansk härstamning och en far som kommit från Kina växte jag upp med både det indianska arvet att laga mat från grunden med kryddor som använts sedan Inca-tiden, och den kinesiska filosofin att matlagningens råvaror skall vara färska, helst införskaffade samma dag. Ända sedan jag var liten har matlagning varit mitt intressse och min passion.

Välkommen med din beställning!
Kram, EsperanzaKontakta oss